lauantai 2. marraskuuta 2019

Kansallispukuinen joulukalenteri 2019

Kansallispukuinen joulukalenteri esittelee tällä kertaa upeita kansallispukukuvia, jotka ovat Suomen kansallispukuyhdistys Raita ry:n valokuvauskilpailun satoa. Siis lämmin kiitos kaikille osallistuneille.

Kilpailun teema oli "kansallispuku ja matka".
13 näistä kuvista on painettu seinäkalenteriin vuodelle 2020 ja sen voi tilata tuolta tai ostaa Suomen kädentaidot -messuilla Tampereella 15. - 17.11. Raidan osastolta A1401 niin kauan kuin kalentereita riittää.
Joulukalenterissa julkaistaan 24 raadin valitsemaa kuvaa. 23 niistä ovat ihan satunnaisessa järjestyksessä, mutta valokuvauskilpailun voittajaa saadaan jännittää jouluaattoon saakka. Jouluaattona julkaistava kuva on siis voittajaotos ja sen kuvaajan voittama palkinto on 300 €. Olemme yhteydessä voittajaan heti, kun joulutohinoiltamme ehdimme. Mutta ensin nautitaan matkasta kansallispukujen parissa kohti joulua - heti 1.12. alkaen!

2 kommenttia:

  1. Hei, tuli mieleen kysymys tässä asiantuntevalle... Lopen kansallispukuun ei näytä kuuluvan liiviä ollenkaan, vaan röijy vaan hameen päälle. Saisko siinä olla ilman röijyä ollenkaan vai onko sitten melkein alasti? t.anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Röijypuvut on tarkoitettu käytettäväksi röijyn kanssa. Samanlaisia tapauksia ovat Kuopion seutu ja Koillis-Savo, tarkistettu Saarijärvi ja moni muukin. Jos puvussa on sekä liivi, että röijy, voi varsinkin rennommassa tilaisuudessa olla liivisillään. Jos röijy puetaan liivin päälle, se jätetään yleensä auki niin, että alemmat kerrokset näkyvät.

      Poista